Wie zijn wij?

Merel, Ellen, Coffee and Care

Coffee and Care is ontstaan vanuit de passie voor horeca en ondernemen. Horeca zit ons in het bloed en al vanaf 2006 zijn wij perfect op elkaar ingespeeld doordat we zijn ‘opgegroeid’ bij hetzelfde bedrijf. Elke keer dat wij mogen samenwerken is weer een feestje!

Met een grote onderliggende passie voor koffie ontstond het idee om samen een onderneming te starten. Een mobiele koffiebar, dat leek ons wel wat. Van hot naar her met slechts één doel: mensen blij maken met (h)eerlijk verse koffie op een door hun gekozen locatie! Op deze manier blijven we flexibel en schenken we overal met veel plezier onze koffie. Of het nu om een evenement gaat of bedrijfsfeest, open dag, bruiloft of braderie; we passen ons aan aan de gelegenheid.

Maar we wilden meer! Wij zijn twee pittige jonge dames met een groot hart. Ons hart wilden we dan ook laten spreken, méér doen dan alleen koffie verkopen. Met deze gedachte hebben we iets toegevoegd aan ons concept. Met onze koffie* steunen wij namelijk Stichting Kinderen van Uganda. (H)eerlijke koffie met een sociaal randje. Meer hierover vind je op de pagina ‘Care‘.

*Noir Chibinge Melange (Coffee)

Merel en Ellen